Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛОО УРП «Собор» (Лук’яненка) застерігає Віктора Ющенка, що Анатолій Матвієнко може розвалити „Нашу Україну” так, як розвалив «Собор»

ЛОО УРП «Собор» (Левка Лук’яненка) просить Президента зупинити розкол в партії — таке звернення прийняли вчора, 29 січня, делегати партійної конференції «Собору».
«Львівська обласна організація Української республіканської партії «Собор» звертається до вас як гаранта Конституції з проханням усунути порушення наших політичних прав та допомогти у вирішенні штучно створеної конфліктної ситуації в українському національно-демократичному політичному середовищі”, — йдеться у зверненні.
Називаючи Анатолія Матвієнка та його прихильників авантюристами, які пішли на кримінально-карні діяння — незаконне утримання оригіналів реєстраційних документів, злочинне пограбування партійного офісу з викраденням печатки партії, — республіканці хочуть застерегти Віктора Ющенка, що «пригрів не на останній державній посаді колишнього голову УРП «Собор».
«Побоюємося, що він, незаконно заволодівши політичним «брендом» УРП «Собор», розколюватиме із середини і виборчий блок „Наша Україна”. Адже незаконне входження в „Нашу Україну” УРП «Собор», яку очолює Анатолій Матвієнко, в майбутньому може спричинити небезпечний прецедент судового оскарження законності самого створення цього політичного блоку. Саме тому Левко Лук’яненко та його однопартійці змушені були балотуватися до рад усіх рівнів у складі БЮТ як позапартійні», — йдеться у зверненні.
Як повідомив «Гал-info» Ростислав Новоженець, він також застеріг про можливе оскарження легітимності створення блоку голову ЛОО НСНУ Петра Олійника і попросив його «звернути увагу на членів «Собору», які увійшли у місцеві списки „Нашої України».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ