Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Луганщина з Табачником!», «Табачник - наш міністр», – студенти проводять пікети

На захист міністра освіти і науки України Дмитра Табачника виступила молодь Луганщини. Про це повідомила прес-служба Луганської обласної молодіжної ради.

Біля будівлі Луганської облдержадміністрації представники студентських рад, громадських молодіжних організацій висловили свою позицію по відношенню до нинішнього міністра науки і освіти України. «Обласна молодіжна рада - за Д. Табачника!», «Студрада - за Міністра!», «Луганщина з Д. Табачником!», «Табачник - наш Міністр», «Ми - за Табачника» - з такими транспарантами студенти підійшли до будівлі адміністрації, відкрито підтримавши міністра освіти і науки України.

Пікет став відповіддю херсонським студентам, які, ґрунтуючись на націоналістичних настроях, створили осередок опору з вимогою негайної відставки Дмитра Табачника.
Підтримали Дмитра Табачника і молодіжні організації Луганщини. Так, на позачерговому засіданні Луганської обласної молодіжної ради прийнято заяву на підтримку міністра освіти і науки України Д. Табачника.

«Сьогодні очевидно, що для деяких політичних сил президентська виборча кампанія не закінчилася. Чергова спроба безглуздого політичного саботажу - публічні заяви, висловлені представниками Західної України на адресу міністра освіти і науки України Д. М. Табачника ... Ми вважаємо, що цей націоналістичний шабаш переслідує далекосяжні цілі і спрямований не тільки проти міністра М. Д. Табачника, але і проти молоді України », - йдеться в заяві.

Представники обласних молодіжних організацій, органів студентського самоврядування закликають «розсудливі політичні сили, громадські організації, молодіжні та студентські організації дати гідну відсіч політичних провокацій», передає ОстроВ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ