Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Луганський напрямок: люди моляться на українську армію, а Дебальцево добре укріплене, - волонтер

Депутат Львівської обласної ради Олександр Ганущин, який займається волонтерською діяльністю, повернувся із чергової волонтерської поїздки в зону АТО. Він розповів про реальний стан справ на Донбасі.

За його словами, градус війни в зоні АТО піднявся.

«Ми відвідали 10 точок. В Кримське нас відмовляли їхати, там у ці дня дуже гаряче. Однак, ми все ж поїхали туди. В Кримському постійні обстріли, люди сидять без світла, ховаються в підвалах. Донецький аеропорт був дуже розкручений російськими ЗМІ, а слідом за ними розкручувати його взялися й наші. Однак Щастя та Сіверськодонецьк є не менш важливими для Путіна. Нині там ідуть бої, які нічим не поступаються боям в ДАП», - сказав волонтер.

Олександр Ганущин зауважив, що на територіях, які колись були підконтрольні терористам, але їх звідтіля прогнали, дуже напружена ситуація.

«В Сіверськодонецьку та Лисичанську сьогодні просто моляться на українську армію і просять не йти», - сказав він.

Також, за словами Олександра Ганущина, котел в Дебальцевому малоймовірний.

«Незважаючи на те, що Дебальцево з трьох сторін оточене ворожими позиціями, воно дуже добре укріплене і його можна успішно утримувати. На щастинському напрямку складніше, адже це близько до кордону з РФ і тут є безперебійне постачання зброї та підкріплення для терористів», - наголосив Олександр Ганущин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ