Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Луценка з-під крапельниць вивозять до колонії

Юрія Луценка без проведення другої операції і закінчення курсу реабілітації вивозять до колонії. Про це о 7:40 ранку повідомила "Українській правді" прес-секретар "Народної самооборони" Лариса Сарган

"Лікарню оточила міліція. Його вивозять без попередження і другої операції. Про це дружині повідомили лікарі. Вони шоковані", - сказала Сарган.

Як відомо, 23 січня Луценку було видалено поліпи.

Післяопераційний матеріал віддано лікарями на гістологію. Результати очікуються через 10 днів, після чого мали вирішити, чи робити другу операцію. Луценко проходив курс реабілітації.

Напередодні його држина повідомила,, що лабораторіями підтверджено відсутність злоякісних утворень в організмі чоловіка.

"Дві лабораторії – клініки "Оберіг" та альтернативної клініки – підтвердили, що взятий на гістологічне дослідження післяопераційний матеріал не містить злоякісних новоутворень", - повідомила Луценко.

Як повідомили їй лікарі, наразі вони проводять повне медичне обстеження екс-міністра. "Лікарями виявлено три відкриті виразки шлунку. У зв’язку із цим Луценку призначено інтенсивний курс терапії, він перебуває на крапельницях", - додала захисник.

"Лише через три тижні курсу, який розрахований лікарями, буде зроблено контрольну гастроскопію шлунку. Лише у випадку результативного лікування та зарубцювання виразок, відповідно, за місяць часу, можна буде готуватися до наступної операції. Оперативне втручання при відкритих виразках, за словами лікарів, протипоказане", - повідомила також Ірина Луценко.

pravda.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ