Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Луценко дав Максимову час до січня

Луценко дає Максимову та його команді часу до кінця року, щоб розслідувати хоча б один замовний злочин, які сталися на Львівщині за останній час. Про це міністр внутрішніх справ заявив сьогодні, 15 листопада, на брифінгу львівським журналістам.
„Ця команда має довести свою спроможність розслідування замовних вбивств. Якщо до січня наступного року хоч одна з цих справ не буде розкритою, то керівництво вашої міліції піде зі своїх посад”, - наголосив Юрій Луценко. Міністр заявив, що він стурбований погіршенням криміногенної ситуації на Львівщині. Поряд з тим, перебуваючи у Львові, міністр заслухав оперативно-слідчу групу обласної міліції, яка доповіла, що цього року кількість вбивств у нашій області зменшилася, єдине, що була така велика кількість резонансних злочинів.
За словами міністра, від початку 2006-го у Львівській області було скоєно 92 вбивства, тоді як минулого року їх було 113.
Нагадаємо, 14 листопада, близько 8.00 біля прохідної ТзОВ „Галімпекс-Склодзеркальний завод”, що на вул. Балабана, 15, застрелили директора заводу Богдана Дацка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ