Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Луценко: І все ж я виступаю за визнання новообраного парламенту

Екс-міністр Юрій Луценко вважає, що результати виборів до Верховної Ради були багато в чому сфальсифіковані, проте закликає визнати їх заради майбутніх президентських перегонів.

"Партія регіонів досить грамотно підігнала свідчення соціологів під завищений, але все ж той, що знаходиться в рамках розумного, план 30-процентного результату виборів за партійними списками. Але суттєва різниця результатів усіх екзит-полів і протоколів, що здаються до ЦВК, ясно говорить про спотворення волевиявлення виборців", - сказав Луценко в інтерв'ю Комерсант-Україна.

За його словами, під дією якоїсь чарівної палички результати за кількістю мажоритарників-переможців від ПР зросли майже вдвічі.

"Це - не сигнал, це - сирена про наявність фальсифікацій", - підкреслив екс-міністр.

"І все ж я виступаю за визнання новообраного парламенту. Краще мати цю, багато в чому фальсифіковану Верховну раду та перетворити її на плацдарм для демократичних сил в 2015 році, ніж відмовитися від цього потворного дітища ляльководів ПР і тим самим завершити будівництво авторитарного "архіпелагу Межигір'я", якому буде остаточно наплювати на зобов'язання перед Європейським союзом", - додав він.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ