Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Луценко є принциповою людиною, яка би ніколи не пішла на те, щоб порушити закон, – Тарас Стецьків

«Заяви заступника Генерального прокурора Рената Кузьміна про корупційну діяльність Юрія Луценка, які пролунали в ефірі телеканалу «1+1», є надуманими і не мають жодного юридичного підґрунтя. На мою думку, шукати кримінал в діяльності міністра внутрішніх справ Луценка є логічним ланцюгом, який стосується також і повернення Щербаня в Україну, і зняття тією ж прокуратурою всіх звинувачень з нього”, - зазначив у коментарі “Гал-info” радник Президента України Тарас Стецьків.
”Прокуратура чомусь взяла на себе забагато, і повернення Щербаня є прямим свідченням того. Згадаємо, що та ж прокуратура півтора року розслідувала справу Щербаня, а тут вона раптово знімає усі звинувачення. На мою думку, це є ніщо інше, як  загравання прокуратури з «антикризовою коаліцією». А те, що прокуратура починає відкрито заявляти про корупційну діяність міністра Луценка, однозначно є  політичною розправою «антикризовиків» над всіма міністрами, що є в уряді Януковича за квотою Президента. Юрій Луценко є принциповою людиною, яка би ніколи не пішла на те, щоб порушити закон”, - наголосив радник Президента України.
Нагадаємо, заступник Генерального прокурора України Ренат Кузьмін в ефірі телеканалу "1+1" заявив, що „у ході розслідування (кримінальної справи про убивство полковника УБОЗ Романа Єрохіна) слідчим встановлені факти здійснення корупційного правопорушення міністром внутрішніх справ (Юрієм Луценком)”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ