Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Луценко не мав права давати волю своїм емоціям, це поганий приклад всім підлеглим і від прем’єра буде жорстка реакція – Степан Курпіль

Народний депутат України Степан Курпіль вважає, що прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко повинна жорстко відреагувати на поведінку міністра МВС свого уряду Юлія Луценка. Про це він повідомив у коментарі «Гал-info».
«Юлія Тимошенко, наскільки мені відомо, поки що хворіє і тому не може оперативно відреагувати на ту ситуацію, яка склалася у п’ятницю. Очевидно, що реакція буде, адже попри всю неприйнятність методів керівництва Києвом Черновецьким, попри весь негатив його роботи, міністр внутрішніх справ не мав права давати волю своїм емоціям. Такі речі є неприпустимими – це поганий приклад для усіх його підлеглих і оцінка таких дій буде дуже серйозною», – зазначив Курпіль.
На прохання, уточнити, які міри все-таки можуть бути застосованими проти міністра внутрішніх справ, Курпіль зазначив: «Тут багато залежить від Президента України, оскільки міністр Луценко входить у політичну силу, яка є представленою у президентській фракції. Також багато залежить і від позиції фракції «Наша Україна - Народна самооборона».
Нагадаємо, у п’ятницю опісля засідання РНБОУ міністр Юрій Луценко на очах у багатьох губернаторів побився із київським мером Леонідом Черновецьким, який на засіданні звинуватив Луценка у вимаганні від нього київської землі, шантажуючи його арештом сина мера. Луценко ж назвав Черновецького «брехуном» і зазначив, що вибачатися не має наміру. Обидва уже зняли побої і готують судові позови.
Водночас сьогодні, як повідомляє офіційний портал Президента, Ющенко звернувся з офіційним листом до Генпрокурора Медведька із проханням з’ясувати всі обставини сутички між міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком і мером Києва Леонідом Черновецьким і у разі необхідності застосувати всі передбачені законодавством заходи до її учасників.
Про результати цієї перевірки та відповідне реагування Президент просить повідомити йому протягом тижня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ