Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Луценко пригостив львів’ян помаранчевим тортом

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко сьогодні розрізав символічний помаранчевий торт, який він подарував львів’янам на 750-річчя міста. На запитання журналістів, чому саме торт, Луценко зазначив: „Я довго думав, що подарувати Львову. Усі дарують - хто мільйони, хто будинки, а для мене Львів – це, по-перше, місто, де я знайшов свою дружину, а по-друге, Львів – це революція вічна, яка не завершується, яка в наших серцях, тому вирішив подарувати щось помаранчеве, а оскільки це свято, то я вибрав помаранчевий торт. Я пам’ятаю, як ми були на Майдані в Києві, у Львові було дуже мало людей, тому я мусів їм подякувати, який великий революційний здвиг вони зробили для всієї України”.
Луценко також згадав, що юним дуже любив це місто і його кав’ярні. Зазначив, що Львів – це найкраще місто, де можна провести юність. На запитання журналістів, чи любить він сам солодке, сказав, що ні, оскільки надає перевагу простій їжі, але на свято обов’язково повинен бути торт.
Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Юрій Луценко у 1982-1984 рр. та у 1986-1989 рр. був студентом Львівського політехнічного інституту.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ