Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Луценко: Садового можуть відсторонити від займаної посади

Не виключено, що серед тих, кому висунуть підозру за загибель людей на львівському сміттєзвалищі, може бути і мер міста Андрій Садовий. Про це генеральний прокурор Юрій Луценко сказав в ефірі ЗІК.

"Тижнів два тому в Харкові завершена експертиза, яка встановила, що ніякого підпалу не було. Всі заяви, що сміттєзвалище підпалили якісь найманці конкуруючих партій експертиза не підтвердила. Це було самозагоряння. Відтак стоїть питання про відповідальність за недбалість службових осіб Львівської міськради, які призвели до такого скрутного становища. Службова недбалість - одна з найлегших відповідальностей, але все обтяжується тим, що загинули 3 людей", - сказав Луценко.

За його словами, зараз львівська прокуратура встановлює, хто ця особа, яка може бути відповідальна за службову недбалість зі смертельними наслідками.

"Я не виключаю, що ним може бути і міський голова Львова, і його заступники, і інші посадовці", - додав Луценко.

За словами Луценка, якщо Садовому буде вручена підозра по недбалості зі смертельними випадками, то це звинувачення може призвести і до відсторонення його від займаної посади, і до кримінальної відповідальності.

Еспресо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ