Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Луценко все ще командує МВС

Юрій Луценко є виконуючим обов'язки міністра внутрішніх справ. Про це заявила прем'єр Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу 1+1, коментуючи рішення Київського окружного адмінсуду, який призупинив постанову Кабміну про призначення Луценка першим заступником міністра внутрішніх справ - в.о. глави МВС.

"Згідно чинного законодавства Юрій Луценко є в.о. міністра внутрішніх справ", - підкреслила вона.

За словами прем'єра, рішення Київського окружного адмінсуду "не існує".

"Якщо б існувало рішення суду - воно б давно вже офіційною поштою прийшло в уряд. Такої офіційної пошти у нас немає", - наголосила Тимошенко.

За словами прем'єра, під час першого туру президентських виборів "Луценко організовував роботу для того, щоб не було каруселей, необґрунтованого голосування на дому, щоб не було будь-яких інших зазіхань на фальсифікації".

Відповідаючи на питання, чи буде Луценко обіймати посаду глави МВС після її можливої перемоги на президентських виборах, Тимошенко заявила: "Як говорить народна мудрість, не треба казати "гоп", поки не сталися події".

"Потрібно спочатку виграти вибори, обговорити всі питання створення нової команди. Я переконана, що Юрій Луценко в команді буде працювати", - наголосила прем'єр.

Як відомо, лідер Партії регіонів вважає, що Луценко не є в.о. глави МВС, передає Українська правда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ