Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Луценко: Я не винен

Напередодні великого християнського свята Водохреща ми отримали першу звістку від Юрія Луценка. Цей рік – час громадянської позиції кожного. Маятник української історії гойднувся в темний час. Все залежить від здатності українців захистити свою сім’ю, свою душу і свою історію, – повідомила прес-служба Народної самооборони.

«Дякую усім, хто підтримав мене і мою сім’ю. Ми це відчуваємо. Для нас це важливо.

Клянуся перед Богом і людьми: я не винен у тому, що «шиє» мені за найвищим повелінням Генпрокуратура.

Єдиний смисл мого ув’язнення в камері смертників Лук’янівського СІЗО – це позбавлення мене можливості говорити вголос про відновлення бандократії в Україні.

Я, як і інші політв’язні, - військовополонені криміналу, що захопив владу в Україні. Їхня мета – знищення політопонентів і встановлення атмосфери страху задля безперешкодного пограбування країни та народу.

Нинішня влада не має межі моралі і закону. Вони купили парламент, керують силовими відомствами, судами, прокуратурами. Єдине, чого вони бояться – опору людей.

Цей рік – час громадянської позиції кожного. Маятник української історії гойднувся в темний час. Все залежить від здатності українців захистити свою сім’ю, свою душу і свою історію.

Не опускайте рук!

Не мовчіть!

Будьмо єдині!

Слава Україні!

Юрій Луценко».

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ