Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Луценко "зорієнтував прокурора області", щоб почати із Садового

Харківський науково-дослідний інститут судових експертиз Міністерства юстиції України зробив остаточний висновок, що на львівській Збиранці підпалу не було. Про це під час прес-конференції за підсумками роботи органів прокуратури України за 2016 рік повідомив Генеральний прокурор України Юрій Луценко відповідаючи на запитання журналістів. Повідомило управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ ГПУ.
Фото - Гал-інфо.

«Було самозагоряння через недотримання технологічних умов зберігання мас сміття та ведення цього господарства. Це остаточно ставить крапку в дискусії. Оригінали висновку наукової експертизи надійдуть до обласного прокурора, він його розгляне разом із рішенням Львівського апеляційного суду про наявність зловживань та службових злочинів у діях посадових осіб Львівської міської ради», - повідомив Юрій Луценко.

«Я зорієнтував прокурора області, щоб після експертизи, ця справа швидко рухалась. Є вже всі підстави вивчати функціональні обов’язки міського голови, його заступників, начальників департаментів і визначатися, хто своєю бездіяльністю призвів до цієї трагедії», - наголосив він.

Нагадаємо, що 30 травня 2016 року на Грибовицькому сміттєзвалищі стався обвал сміття. В результаті цього загинуло троє рятувальників, ще один еколог зник безвісти.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ