Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Львів – Бандерштат, а не місто ліберастів, які хочуть вилучити з вертепу колоритного героя, - Фаріон

Молоді люди, які входять в організацію «За Львів бандерівський» дбають про те, що Львів підтримував імідж Бандерштату. Про це сьогодні, 24 січня, під час прес-конференції повідомила депутат львівської облради Ірина Фаріон

 За її словами, цей громадський рух створений за підтримки ВО «Свобода», однак не всі його учасники свободівці.

«Ці люди дбають про те, щоб Львів підтвердив свій імідж Бандерштату, а не міста ліберастів, які хочуть вилучити з вертепу колоритного героя». – сказала Ірина Фаріон.

Вона також додала, що головною метою цього руху є просвітницька діяльність спрямована на роз’яснення історичної правди про провідника ОУН-УПА Степана Бандеру.

Депутат додала, що учасники руху нещодавно на головному залізничному вокзалі Львова роздавали інформативні листівки про Бандеру біля потягів, які їхали зі Львова на Схід України.

Нагадаємо, що напередодні Різдва ректорат УКУ закликав студентів та всю спільноту УКУ у вертепних дійствах позбавитися усталених стереотипів щодо образу «жида-лихваря» – генези зла та знайти новітній персоніфікований образ лихварства, грошолюбства, корупції, підкупу та підступності. Саме таким ректорат УКУ визначив «духовне завдання» для спільноти УКУ на цей час Різдвяного посту.

Чит. також: «УКУ закликав позбутися антисемітизму у Різдвяному вертепі»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ