Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів – міст між Україною і Польщею у Євро-2012 - Васюник

«Те, що ми побачили з UEFA – це відповідь усім песимістам, які були і минулого року, і цього. Символічно, що цей візит завершується у Львові. У місті, який є історичним і фізичним мостом між двома країнами, які будуть приймати Євро-2012», – зазначив сьогодні під час візиту до Львова разом з делегацією УЄФА віце-прем’єр-міністр України Іван Васюник. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Нагадаємо, що сьогодні завершився робочий візит делегації UEFA до України. З львівського міжнародного аеропорту делегація на чолі з генеральним секретарем UEFA Девідом Тейлором відлетіла до Кракова.
Протягом двох днів перебування у Львові офіційна делегація оглянула аеропорт «Львів», головний залізничний вокзал та будівництво нового стадіону. Натомість у Львівській міській раді презентували підготовку Львова до ЄВРО 2012. Під час презентації представили загальний стан підготовки до ЄВРО 2012, зокрема у сфері готелів, транспорту, фан-зон та ін.
У складі делегації УЄФА в Україні, що прибула до Львова були також директор ЄВРО 2012 Мартін Каллен, керівник підрозділу ЄВРО 2012 з питань організації заходів Лукас Акерман, комерційний директор Філіп Марграф, голова спонсорського комітету та розвитку змагань Алан Рідлі. Також офіційну делегацію супроводжували у Львові перебували прибули віце-прем’єр-міністр Іван Васюник, директор виконавчої дирекції Євро-2012 Іван Федоренко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ