Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів долучиться до загально-планетарної акції «Година планети Земля»

Львівська міська рада офіційно підтримала та долучилася до проведення акції «Година планети Земля», яку організовує Всесвітній фонд дикої природи (WWF). Це дозволить привернути увагу мешканців міста до проблеми зміни клімату та раціонального використання енергоресурсів. У суботу, 28 березня, о 20.30 люди по всьому світу вимкнуть світло на одну годину - Годину Землі. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
«Проведення цієї акції не вимагає фінансових ресурсів – необхідне лише бажання працювати та змінювати життя на краще. Акція виключно добровільна. Ми пропонуємо вимкнути те, без чого можливе нормальне життя – освітлення, побутові прилади, реклама, гірлянди, архітектурне світло» - повідомив координатор акції Андрій Білокінь.
Зазначимо, що година Землі була започаткована в Сіднеї (Австралія) в 2007 році, коли 2,2 мільйона домівок та організацій вимкнули світло на одну годину. Вже через рік ця подія стала світовою екологічною ініціативою, до якої долучилося більше 100 мільйонів людей у 35 країнах світу. Цей всесвітній заклик має на меті привернути увагу кожної особистості, кожної організації та кожної спільноти. Видатні пам’ятки та визначні місця в Європі та Америці стануть темними.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ