Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів готовий показати клас у Польщі на жеребкуванні до Євро-2012

Делегація Львова готова презентувати місто на церемонії жеребкування відбірного циклу фінальної частини ЄВРО 2012™, яка відбудеться 7 лютого в конгрес-холі варшавського Палацу культури та науки. Про це повідомила начальник управління інформації та промоцій департаменту «ЄВРО 2012» Львівської міської ради Соломія Білонога.

«Оскільки стенди для всіх приймаючих міст виготовляли за однаковим стандартом, то єдина відмінність між ними - зображення споруди, яка є найвизначнішою у кожному з міст. Львів запропонував декілька варіантів «символів міста», проте УЄФА затвердила зображення Національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької. Окрім того, будуть представлені інформаційні англомовні буклети «Львів вітає ЄВРО 2012™» та «Львів відкритий для світу», промоційні магніти, ручки, значки, а також шоколадні вироби ручної роботи від Львівської майстерні шоколаду», - розповіла Соломія Білонога.

Під час церемонії жеребкування відбірного циклу фінальної частини ЄВРО 2012™ буде презентовано промоційні ролики про усі міста, що прийматимуть чемпіонат, які влітку знімала професійна команда УЄФА. Нагадаємо, що саме Львів - єдине місто, що проводило кастинг на найкращу пару для участі у цьому ролику.

Довідка.

Участь у церемонії жеребкування відбірного циклу фінальної частини ЄВРО 2012™ візьмуть міський голова Андрій Садовий, заступник міського голови з підготовки до ЄВРО 2012 Олександр Жаріков, директор Департаменту «ЄВРО 2012» Львівської міської ради Олег Засадний, начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин Львівської міської ради Остап Процик, керівник ЛКП «Дирекція з будівництва стадіону у Львові» Віталій Сулима та три працівники стенду, які власне, проводитимуть інформаційно-просвітницьку роботу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ