Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів готує для інвесторів два бізнес-проекти

Як розповів міський голова Львова Андрій Садовий, місто готує для інвесторів два великі інвестиційні проекти. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«На різних виставках місто сьогодні представляє 2 великі інвестиційні проекти. Це технопарк у Рясне-2, який дасть можливість створити десятки тисяч нових робочих місць для мешканців міста. І другий великий проект – це будівництво офісного комплексу для ІТ-компаній біля ново терміналу аеропорту. Це також дозволить створити не одну тисячу нових робочих місць. Зараз ми юридично працюємо над оформленням документів на землю і ведемо переговори з інвесторами, які готові у це інвестувати кошти. Сьогодні людям потрібні робочі місця, потрібна робота», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, минулого тижня львівська делегація брала участь у міжнародній виставці нерухомості МІРІМ у Каннах (Франція). Спільно з Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України, на стенді України було презентовано львівський проект будівництва промислового парку у Рясне-2.

Як зазначив начальник управління зовнішньоекономічної діяльності та інвестицій ЛМР Сергій Кіраль, проект передбачає створення виробництва та 10 тис робочих місць, що дуже потрібно львів’янам. Зарезервовано 25 га землі (11 га – виробничі і складські приміщення, 6 га – офіси, 2 га - технічні приміщення), розміщено за 1 км від житлових будинків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ