Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львів готується до Великодня

З 15 березня до 21 квітня 2006 року відбувається підготовка міста до Великодніх свят, а 15 квітня  — День довкілля — повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією управління інженерного господарства Львівської міської ради, утворено міський штаб; районні адміністрації утворили штаби з залученням громадсько-політичних організацій міста. Районні адміністрації та комунальні підприємства розробили плани заходів, в яких основна увага звернена на впорядкування зелених зон, парків, скверів та прибудинкових територій. На сьогоднішній день роботи розпочаті.
До поточного ремонту доріг комунальні служби приступлять, коли грунт прогріється до 10 градусів. На даний час локальну ямковість на магістральних вулицях ліквідовано шляхом забивки ям холодним асфальтобетоном.
Дано доручення відповідним управлінням закріпити дошкільні установи за всіма комунальними підприємствами та будівельними організаціями, які працюють на міських об'єктах, на яких вони зобов'язані виконати роботи з ремонту об'єктів благоустрою.
Управління інженерного господарства Львівської міської ради звертається до мешканців міста, керівників підприємств та організацій з проханням взяти активну участь у приведенні до належного санітарного стану прибудинкових територій та територій, прилеглих до підприємств.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ