Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Львів їде до Харкова — підтримати місцевий Євромайдан

Усі на Харків! Сьогодні, 10 січня, о 18:00 під ТЦ “Кінг Крос Леополіс” збір учасників автоколони для поїздки у першу столицю України. Харків'янам зараз нелегко — у них переслідують за громадянську позицію, а нещодавно трапилася трагедія — страшна пожежа на заводі “Хартрон”. Їдемо підтримати своїх! Про це йдеться у повідомленні активістів всеукраїнської ініціативи "КолоВорот" - автозабіги по регіонах України.

Мета поїздки — показати, що нас не залякати. Якщо наших дівчат і хлопців по одному переслідують, то хай чекають сотні гостей. Як кажуть у нас колядники, їдемо в Харків “хату звеселити, діти побудити”. З собою беремо добрий настрій, співпереживання і дружність один до одного. 

Під “Кінг Кросом” відбудеться обговорення й інструктаж щодо правил безпеки під час поїздки. Орієнтир — синьо-жовтий прапор із написом “Львів з вами!”

Нам допомагатиме “Дорожній контроль”!. Поїздка коротка — ввечері вирушаємо до Києва, у столиці ночуємо (дах над головою і стоянки для авто забезпечені), 11 січня зранку — на Харків і ввечері назад.

У Києві до автоколони має долучитися вертеп з дітками. Заколядуємо харків'янам, щоб в них і в нас все було гаразд!

Для автозабігу потрібно:

- водії з автомобілями;

- водії з правами, що їхатимуть як пасажири і зможуть підмінити колег, бо дорога далека;

- бензин, символіка, кошти, їжа — нам треба все організувати самотужки;

- гучномовці, рації;

- пасажири з гарячими серцями і світлими головами.

У Харкові ми завітаємо на місцевий Євромайдан, колядуватимемо, поширюватимемо листівки і спілкуватимемося з такими ж, як і ми, українцями.

Приходьте і приїжджайте самі, запрошуйте друзів. Не можете поїхати? Допоможіть ресурсами — підготуйте сухпайки для учасників поїздки, допоможіть з бензином, придбайте кілька гучномовців, принесіть українську символіку. Нас чекають, ми потрібні і приїхати у гості — це найменше, що ми можемо зробити. Любові і єдності нам усім!

Контактна особа — Ірина (097) 186 04 64

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ