Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Lviv IT Arena 2016 збере у Львові понад 2500 ІТ-спеціалістів з України та Європи

Восени до міста Лева завітають більше ніж 2500 ІТ-фахівців із Центральної та Східної Європи, аби відвідати масштабний захід – Lviv IT Arena. У 2015 році конференцію назвали найкращою ІТ-подією України. Цьогоріч вона відбуватиметься із 30 вересня до 2 жовтня на стадіоні Arena Lviv. Подія об'єднає професіоналів галузі для нетворкінгу і представить найновіші українські ІТ-розробки у рамках Tech Expo.

Цьогорічна Lviv IT Arena – уже третя, і тепер, вона розширює свої кордони далеко за межі України. Серед учасників конференції – понад 40% іноземців, а спікери представлятимуть переважно Західні ринки та бізнеси. Конференція повністю англомовна і розділена на три потоки: Product, Business та Technology, які зосереджені на різних аспектах ІТ-сфери.

Бізнес-потік охопить найгарячіші питання, які цікавлять як невеликі компанії, так і лідерів галузі. Відвідувачі зможуть дізнатися про унікальні продукти, стартапи і тенденції аутсорсингу, а також отримати поради успішних засновників. Конкурс стартапів познайомить гостей із найкращими проектами, які презентуватимуть перед міжнародними інвесторами. 

Продуктовий потік охопить головні теми розробки продуктів, як-от проектування послуг, design thinking, і перехід до продуктової компанії.  Тут обговорять аналіз підприємства, забезпечення якості, тенденції управління проектами, а також брендинг та візуалізацію даних.

Технологічний потік складатиметься із двох частин; перша  - це дискусійна платформа для ІТ-фахівців на різні гарячі теми як-от data science та штучний інтелект, мобільні додатки та wearables, великомасштабні системи, соціальні мережі і мережево-орієнтовані організації,  біоінформатика, смарт-робототехніка, автономні транспортні засоби, IoT, місця, люди, і послуги. Друга частина – це серія семінарів і bootcamp-ів для отримання практичного  розуміння трендів та їхнього застосування.

Серед спікерів Lviv IT Arena – міжнародні експерти із Microsoft, Clever Cloud і Deloitte Digital. Конференція відбудеться в одному із найперспективніших IT-центрів у Східній Європі і спрямована на ефективний нетворкінг та міжнародну співпрацю. IT-галузь України має величезний потенціал, і Lviv IT Arena - вдале місце для пошуку нових партнерів, інвесторів та клієнтів.

«Ми маємо амбітну ціль перетворити Львів бізнес хаб ІТ-галузі Східної Європи. Саме Lviv IT Arena допоможе нам налагодити міжнародну співпрацю і розказати про наше місто і його ІТ-потенціал не лише в Україні, але й далекого її межами», - говорить Степан Веселовський, CEO  Lviv IT Cluster, співорганізатор Lviv IT Arena.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ