Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів купив пересувну лабораторію для контролю води та повітря - за 450 тис. грн

„Нова техніка дозволить оперативно проводити заміри атмосфери й водойм та вчасно інформувати про результати місцеву владу та мешканців”, – розповіла директор КП „Адміністративно-технічне управління” Інна Свистун. На закупівлю цієї техніки було витрачено 450 тис. грн.
За її словами, досі у Львові заміри проводились стаціонарно і лише у окремих визначених місцях. Окрім Львова, подібними лабораторіями користуються ще у двох містах країни – Києві та Одесі. „Отримані результати обстежень опрацьовуватимуться нами і скеровуватимуться до відповідних управлінь міськради, – каже Інна Свистун. – На основі проведених замірів будуть нараховувати відшкодування за завдану довкіллю шкоду й до порушників вживатимуться відповідні штрафні санкції”.

Присутній на „оглядинах” новопридбаної техніки міський голова Андрій Садовий додав, що дані лабораторії будуть передані німецьким фахівцям, котрі працюють над покращенням транспортної системи Львова. І одразу ж дав завдання для апробації лабораторії. „Прошу перевірити усі дитячі, шкільні басейни міста, – звернувся він до директора КП „Адміністративно-технічне управління”. – І якщо десь будуть виявлені перевищення гранично допустимих норм – прошу мені доповісти”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ