Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів на порозі надзвичайної ситуації. У місті потепліє до +7

Згідно з прогнозами гідрометеорологів, 11-12 лютого у Львові буде падати сніг за температури -2° - +3° градуси. 13 лютого очікують 3° - 8° морозу. А 15-16 лютого відбудеться різке потепління до +5 - +7°С, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Відтак, сьогодні відбулося засідання Львівської обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій розглядали питання подальших дій аварійно-рятувальних служб області загалом та міста Львова зокрема, у зв'язку із снігопадами, які триватимуть найближчі дві доби.

 

«Під час засідання комісії було дано доручення Департаменту житлово-комунального господарства Львівської міської ради проводити систематичне очищення дахів від снігу, та обвислих бурульки, забезпечити очищення дощоприймачів, щоб вони справлятися із талою водою», - каже начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Володимир Рощин.

 

У зв'язку із різким погіршенням погодних умов, Львівська міська рада звертається до мешканців міста, які мешкають у приватному секторі, будинках, що належать ОСББ, та відомчому житлі, звернути увагу на бурульки, які звисають з дахів, сніг, що накопичився на дахах, та стан дощоприймачів.

.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ