Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львів нагороджений Спеціальною відзнакою за найцікавішу презентацію туристичних пропозицій

На Четвертому Міжнародному Ярмарку Туризму “ЛЮБТУР-2006”, який проходив у м. Любліні (Республіка Польща) 27-28 травня цього року, Львів отримав Спеціальну відзнаку конкурсної комісії за найцікавішу презентацію туристичних пропозицій – повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.
На цьому Ярмарку презентувати свій туристичний потенціал офіційні, громадські та туристичні організації Польщі, Італії, Іспанії, Литви, України, ін. На запрошення уряду міста Любліна, міста-партнера Львова, працівники сектору туризму управління економіки  Львівської міської ради завідувач сектору Оксана Погорілко та головний спеціаліст Галина Гриник презентували експозицію „Львів туристичний запрошує”.
Стенд Львівської  міської ради викликав особливе зацікавлення мешканців та гостей м. Любліна. Під час Ярмарку львів’яни розповсюджували іноземними мовами туристичні каталоги-довідники “Львів”, буклети “Львів- місто туризму”, туристичні путівники “Львів”, карти Львова, інформацію про інтернет-сторінку м. Львова “Туризм у м. Львові”, про готелі, екскурсії, тури тощо.
За інформацією засобів масової інформації Польщі, IV-й Ярмарок Туризму “ЛЮБТУР-2006” відвідало декілька тисяч осіб. На урочистому відкритті ярмарку, презентації учасників Ярмарку та на симпозіумі були присутні високопосадовці Люблінського воєводства: президент м. Любліна, воєвода та маршал Люблінського воєводства, консул України у РП, члени воєводської адміністрації, представники Торгово-господарської палати м. Любліна, інші.
Як зазначають у секторі туризму управління економіки  Львівської міської ради, участь Львівської міської ради у IV-му Ярмарку Туризму “ЛЮБТУР-2006” сприятиме розвитку співробітництва у сфері туризму та спільному просуванні турпродукту на міжнародному ринку, збільшення обсягів туристичних обмінів, збільшення туристичних потоків в Україну та у Львів зокрема, активізує ефективне використання туристично-рекреаційного потенціалу при розробці спільного конкурентоспроможного туристичного продукту Львова та Любліна, а також сприятиме залученню іноземних інвестицій у туристичну галузь Львова, що є передумовою формування туристичної галузі як високоприбуткового сектора економіки, важливого чинника соціального розвитку та культурного піднесення Львова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ