Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів найгірше підготовлений до Євро-2012, – міністр

Донецьк найкраще до ЄВРО-2012 підготовлений Донецьк, найгірше – Львів. Про це під час наради у Міністерстві регіонального розвитку і будівництва України сказав міністр Володимир Яцуба.

За його словами, більших обсягів освоєння капіталовкладень, як у ЄВРО-2012, найближчі 10 років в Україні не буде. Він зазначив, що прогнози, озвучені на нараді за присутності Віктора Януковича у 2007 році, на жаль, справдились.

«Гірше всього готовий Львів, на другому місці – Київ, потім Харків і Донецьк. Донецьк найбільше підготовлений», - сказав В.Яцуба.

За словами міністра, Львів, незважаючи на те, що фінансування за два роки було найбільшим, перебуває на останньому місці за підготовкою до ЄВРО-2012 через суперечки і неузгодженості. «У найгіршому стані Львівський стадіон», – сказав Яцуба.

В той же час міністр зазначив, що при всіх складнощах будівництво аеропорту Львова йде за графіком.

«По Києву нічого поганого казати поки не буду, не час», - зазначив він і додав, що до кінця липня будівництво стадіону Олімпійського має увійти в графік.

«По Олімпійському всі питання вирішені. Єдине – треба трохи поправити рішення Кабміну по фінансуванню», - зазначив В. Яцуба.

За його словами, реконструкція аеропорту у Харкові іде до завершення, а стадіон вже готовий.

Міністр порекомендував всім причетним до підготовки ЄВРО-2012 з’їздити в Донецьк, подивитися рівень культури і експлуатації в першу чергу «Донбас Арени», передає ІМК.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ