Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львів оголосив конкурс на визначення генпідрядника з будівництва стадіону

Конкурсна комісія щодо надання права на забудову територій для проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 у Львові доручила управлінню капітального будівництва укласти угоду на початок будівництва стадіону в межах виділених у міському бюджеті коштів. Одночасно місто оголосить конкурс на вибір інвестора/генерального підрядника на забудову території, яка включатиме в себе і будівництво стадіону. Повідомили в прес-службі ЛМР.
«Це компромісне рішення. Ми розпочинаємо будівництво за кошти, які передбачені у бюджеті ухвалою сесії від 4-го серпня цього року. Паралельно проведемо конкурс на вибір інвестора/генерального підрядника. Якщо конкурс дасть результат, то інвестор перебере на себе функції з фінансування та будівництва стадіону. Звичайно, ми зацікавлені, аби фінансування цього проекту перейшло до інвестора, але якщо його не знайдеться, місто і надалі фінансуватиме цей проект. Гроші передбачені бюджеті і на 2009 і на 2010 роки. Місто гарантувало УЄФА дотримання термінів з будівництва стадіону і триматиме слово», - заявив голова конкурсної комісії, перший заступник міського голови Львова Олег Синютка.
Що стосується вибору підрядника, з яким УКБ міста укладе угоду на виконання початкових робіт з будівництва стадіону, то, за словами Олега Синютки, УКБ міста уже отримало відповідне доручення.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ