Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львів освоїв вже 9 млн дол. США позики Світового банку в рамках реалізації програми «Вода» — Василь Кравців

Львів освоїв вже 9 млн дол. США позики Світового банку в рамках реалізації програми «Вода» — повідомив 17 квітня під час зустрічі із секретарем посольства Швеції у Львові Крістіною Соломонссон перший заступник міського голови Василь Кравців. За його словами, це близько 70% всієї позики Світового банку. Щоправда, влада міста, як наголосив Кравців, відмовилася від консультаційних та супроводжуючих робіт в рамках позики, а зилишила лише фізобсяги світового кредиту.
Планується, що протягом квітня-травня до нас надійде ремонтної техніки ще приблизно на півтора млн дол. США в рамках світового кредиту.
«За кошти Світового банку вже прокладені водогони на вул. Виговського, Курбановича, в Шевченківському районі, на вул. Мазепи та Юрія Липи, розпочато роботи по реконструкції водонасосних станцій, кільця навколо Львова, а також на сьогодні переключено приблизно 94-95 вузлів, ті, які мають вирішити проблему зон Львова, бо наше місто є різновисоким, і щоб забезпечити нормальне водопостачання, робиться жорстке зонування», — розповів Василь Кравців.
За словами першого заступника міського голови, кошти Світового банку Львову доведеться віддавати вже з січня 2007 року. У зв’язку з цим, як він зазначив, ще цього року будуть переглянуті тарифи на водопостачання з умовами віддачі світового кредиту.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ