Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів отримав підтримку порталу громадських ініціатив

Львів отримав підтримку Програми розвитку ООН на розробку та впровадження порталу громадських ініціатив «Мій Львів – моя ініціатива», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Портал  має стати краудсорсинговою платформою для поширення пропозицій та ініціатив львів’ян щодо розвитку міста, їх публічного обговорення та впровадження силами громади та влади.  Це створить простий і доступний механізм для підтримки громадою та владою перспективних та інноваційних проектів та їх реалізації.

Портал працюватиме так, що кожен львів’янин чи гість міста зможе розмістити на карті міста свою ініціативу (пропозицію), поширювати її у соціальних мережах, ініціювати громадське обговорення, формувати коло однодумців та спільно з громадою та владою втілювати ідею в життя.

Навколо цікавих і перспективних пропозицій зможуть утворюватись партнерства громади, бізнесу та влади.  В результаті важливі для міста ідей та інноваційні проекти, які часто пропонуються львів’янами без публічного розголосу та втрачають свій потенціал, будуть використані для розвитку міста.

Проект спрямований на не байдужих активних львів’ян та гостей міста, які люблять Львів і хочуть перетворити його на комфортне місто як для відпочинку, так і для роботи та проживання.

Проект стартує у січні наступного року. До реалізації проекту будуть залучені львів’яни.

Проект реалізовуватиметься у партнерстві Львівської міської ради та громадської організації «Комітет виборців України» за підтримки Програми розвитку Організації об’єднаних націй в Україні. У жовтні цього року команда зі Львова здобула підтримку на розвиток проекту під час проведення Лабораторії муніципальних інновацій Smart City в Одесі. Проект є інноваційним для міста Львова та для України в цілому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ