Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів отримав від залізниці 8 котелень, і тепер думає, як дати їм раду

Вісім котелень, які 1 січня цього року ЛМКП «Львівтеплоенерго» взяло на баланс від Львівської залізниці, потребують капітального ремонту. Котельні, які знаходяться на вулицях Шевченка,144, Кордуби,12, Окружній,44, Городоцькій,215, Єрошенка,4, Івасюка,19, Богуна,15, Горбачевського,4 - подають опалення до 53 житлових будинків.

 

На цих котельнях не проводилася модернізація та заміна обладнання з часу введення котелень в експлуатацію. Котельні працювали без хімводоочистки. Кошти не виділялися не лише на ремонт котелень, мереж а й для внутрібудинкових систем опалення будинків.

 

«Тому, прийняття на баланс даних об’єктів теплопостачання стало випробуванням для ЛМКП «Львівтеплоенерго». Ситуація на даних об’єктах критична – капітального ремонту потребує кожна котельна. Зараз намдоводиться власним коштом приводити дані об’єкти до нормального стану, щоб забезпечити теплом споживачів . Де є можливість, споживачів від даних котелень будуть переключати до інших джерел теплопостачання», - розповідає заступник директора ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.

 

Зараз ЛМКП «Львівтеплоенерго» проводить ремонти на кожній з цих котелень. Потрібно замінити все обладнання, провести їхній капітальний ремонт. Так, тепловики уже встановили нові котли у котельні на вул. Шевченка, 144. Адже старі котли виявилися непридатними до експлуатації: відамортизовані з низьким ККД, протікали. Докладаючи титанічних зусиль, працівникам “Львівтеплоенерго» вдається забезпечувати споживачів даних котелень якісним теплопостачання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ