Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів підписав маркетингову угоду з УЄФА щодо проведення Євро-2012

Міський голова Львова Андрій Садовий та директор турніру Євро-2012 Мартін Кален підписали маркетингову угоду з УЄФА, яка є додатком до основної угоди між УЄФА та Львовом, як містом що приймає Чемпіонат Європи з футболу 2012 р., повідомила прес-служба міськради Львова.

 

В угоді містяться умови співпраці між УЄФА та Львовом, які стосуються використання містом знаків змагання, наданих УЄФА, а також окремих маркетингових прав наданих УЄФА Львову, зокрема, організації фан-зон та інших заходів присвячених ЄВРО-2012. Підписавши угоду місто Львів гарантує УЄФА та спонсорам УЄФА захист усіх авторських прав УЄФА пов'язаних із турніром.

"Місту надається право, за погодженням з УЄФА використовувати логотип турніру. Також місто спільно з УЄФА створює логотип приймаючого міста та складений логотип приймаючого міста і локального спонсора" - зазначила начальник управління інформації та промоцій департаменту "Євро-2012" Соломія Білонога. За її словами, відповідно до маркетингової угоди приймаюче місто отримує право визначити чотирьох локальних спонсорів змагання. Зокрема, двоє з них повинні бути комерційними структурами, а двоє представники ЗМІ - друковане видання та радіо.


Згідно підписаної угоди до 30 вересня департамент "Євро-2012" Львівської міської ради повинен надати УЄФА проект маркетингової концепції приймаючого міста, де детально вказується перелік заходів, які місто збираються популяризувати змагання, - РБК-Україна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ