Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів підписав меморандум про співпрацю з офіційним туроператором УЄФА

Львівська міська рада підписала меморандум про співпрацю із компанією «TUI- travel», що є офіційним туристичним оператором УЄФА. Сьогодні, 2 листопада, міський голова Андрій Садовий та генеральний директор туристичної компанії TUI-Україна Володимир Щупак підписали відповідний документ, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Компанія «TUI-travel» займається розміщенням груп УЄФА та розміщенням вболівальників у містах приймаючих Євро-2012.

«Компанія звернулася до нас з тим, що вони, крім партнерства УЄФА, готові допомагати містам у розвитку туристичної інфраструктури. Тобто окремий проект це є Євро-2012, розміщення вболівальників, і окремий проект – розвиток в’їзного туризму до приймаючих міст. Для нас ця співпраця є важливою, оскільки туристичні заходи, які ми плануємо наступні 1,5 року, в тому числі, заходи з промоції міста, будуть підтримані західними операторами. Оператори, які працюють більше, ніж у 180 країнах світу будуть мати інформацію про Львів з першоджерел. Це прямий канал розповсюдження інформації про те, що відбувається у Львові і прямий канал продажу туристичних послуг», - вважає директор департаменту «ЄВРО 2012» ЛМР Олег Засадний.

Співпраця з «TUI-travel» буде першим львівським досвідом співпраці з туристичною компанією і має стати першим кроком популяризації туристичного Львова у цілому світі.

Довідка:

Компанія TUI є однією з провідних туристичних компаній світу. Працює у 180 країнах світу. Має значний досвід у сфері надання туристичних послуг, у тому числі, розміщення вболівальників під час проведенням масштабних спортивних заходів міжнародного рівня. Компанія отримала право офіційного агентства з розміщення учасників та гостей чемпіонату Європи з футболу УЄФА Євро 2012 в Польщі та Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ