Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Львів платить за газ вчасно

Згідно з даними ДК «Газ України», станом на 19 березня Львів перебуває на 6 місці за рівнем розрахунків за природний газ серед 28 міст України. Найвищий рівень оплати мали міста Полтава, Хмельницький, Тернопіль, Київ, Кременчук.

 

За повідомленням ДК «Газ України», на виконання доручення Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» буде обмежуватися газопостачання підприємствам комунальної теплоенергетики (ТКЕ), що накопичили значну заборгованість за спожитий природний газ та не надали ДК «Газ України» графіки її погашення.

 

Прийнято рішення про обмеження газопостачання підприємствам комунальної теплоенергетики, що не дотримується дисципліни газоспоживання, нарощують заборгованість за спожитий природний газ та не надали ДК «Газ України» затверджені графіки погашення заборгованості. Це, зокрема, КП «Теплопостачання міста Одеси», ВАТ «Одеська ТЕЦ», КП «Житомиртеплоенерго», ЗАТ «Тепловоденергія» (м. Кам’янець-Подільський), КП «Бердичевтеплоенерго», КП «Васильківтепломережа», КПП «Теплоенергопостач» (м. Ірпінь), КП «Малинтеплоенерго», ПКПП «Теплокомунсервіс» (м. Ірпінь), КП «Біловодськтепло» (Луганська обл.), «Березаньтепломережа» (Київська обл.) КП «Теплосервіс» (м. Коростишів).

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ