Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Львів” поступився „Кримтеплиці” – 1:2

У матчі 14-го туру першості України з футболу серед команд першої ліги ФК „Львів” на своєму полі поступився „Кримтеплиці” з Молодіжного – 1:2.
На жаль, футболісти ФК „Львів” ніяк не віднайдуть свою гру. Не вдалося їм це зробити і в матчі з „Кримтеплицею” з Молодіжного, що знаходиться під Сімферополем. Хоча в звітному поєдинку до пори до часу для галичан все складалося зовсім непогано. Володіючи територіальною та ігровою ініціативою, львів’яни раз по раз створювали небезпечні моменти біля воріт кримчан і врешті-решт досягли бажаного. На 34-й хв. після подачі зі штрафного хтось з оборонців гостей невдало вибив м’яч головою і Владислав Середа без вагань невідпорно, а головне влучно пробив – 1:0.
Однак попереду ФК „Львів” був лише шість хвилин. Зазначимо, що футболісти „Кримтеплиці” також відзначилися після розіграшу штрафного. Передачу верхом майстерно використав центральний захисник Заур Мамутов, який, вигравши боротьбу на другому поверсі, по високій дузі спрямував м’яча над кіпером господарів у дальній кут – 1:1. За такого рахунку команди пішли на перерву.
На жаль, після відпочинку галичани діяли значно менш ефективно, ніж в першій 45-хвилинці. Нібито хлопці були активними, але їхні дії були надто хаотичними, а тому не має нічого дивного, що в другій половині зустрічі господарям так жодного разу і не вдалося прорвати оборону гостей. Галичани вперто намагалися грати верхом, хоча неозброєним оком було помітно, що кримчани, в яких вся оборона складалася з високорослих гренадерів, в грі на другому поверсі почуваються, немов риба у воді.
І мало того, що ФК „Львів” по перерві нічого не зумів зробити в передній лінії, то ще й одного разу м’яч опинився в його воротах. На 55-й хв. Віталій Саранчуков відважився на дальній удар і м’яч, зачепивши по дорозі чиюсь ногу, опинився у сітці воріт львів’ян – 1:2. Пропустивши м’яч, наша команда всією командою пішла вперед. Аби принаймні вирівняти становище, моментів біля воріт гостей було створено чимало. Але жоден з них так і не завершився взяттям воріт, хоча в деяких ситуаціях легше було забити, ніж змарнувати нагоду.
Після цієї поразки ФК „Львів”, в активі якого й надалі залишилося 21 очко, в турнірній таблиці опустився з 7-го місця на 11-те. А боротьбу за підвищення в класі продовжує очолювати київська „Оболонь” – 34 очки. На п’ять пунктів від пивоварів відстають охтирський „Нафтовик” та ужгородське „Закарпаття”.
Як зазначив у коментарі „Гал-іnfо” Олександр Гайдаш, головний тренер “Кримтеплиці”: „На жаль, ми знову першими пропустили – таке трапляється вже сьомий раз поспіль, тобто в усіх (!) матчах, в яких я керую діями команди. Тому оборона нас безперечно не тішить. Перший тайм у нас не вийшов, але в другому ми перебудували гру, і нам пощастило... Завдання у команди на сезон – пробитися в чвертьфінал Кубка України (в 1/8 фіналу “Кримтеплиця” приймає сімферопольську “Таврію”) і посісти в чемпіонаті місце не нижче 6-го”.
Богдан Бандура, головний тренер ФК “Львів”, сказав: „У нас були серйозні проблеми і в захисті, і в атаці. Таке враження, що десь ми втратили важелі впливу на гравців. У поразці винен завжди тренер. Я думав, що випускаючи на заміну досвідчених футболістів, підсилю гру команди, а в результаті тільки послабив її. Жоден із тих, хто вийшов на поле, не допоміг змінити ситуацію. Ви знаєте, що наша команда створювалася в авральних умовах, за десять днів до початку сезону, і перші очки в чемпіонаті ми брали за рахунок бажання та самовіддачі. Тепер треба набирати очки за рахунок класу, а його в нас немає. Я постійно повторюю футболістам перед виходом на гру, що основне, щоб у діях була простота і надійність. Однак не завжди виходить так. Через це допускаємо багато помилок. А команда гостей мені сьогодні сподобалася, залишається лише привітати її з перемогою...”
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ