Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів представлять на туристичній виставці у Берліні

Львів буде представлено на Міжнародній туристичній біржі (ITB) в Берліні, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Виставка триватиме з 9 до 13 березня. У виставці братимуть участь усі 4 приймаючі міста Євро 2012 – Київ, Харків, Львів та Донецьк. Україна матиме найбільший стенд (майже 400 кв. м.) з гаслом «Switch on Ukraine» (Ввімкни Україну!).

Участь нашого міста в найбільшій в світі туристичній біржі має на меті, передусім, привернути увагу туроператорів та туристів з усього світу напередодні чемпіонату з футболу ЄВРО 2012.

Активну підтримку українським учасникам в організації стенду надає Німецьке Товариство Міжнародного Співробітництва (GIZ) в рамках українсько-німецького співробітництва за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку.

Подорож Україною на стенді виставкового центру розпочнеться з представлення міста Львова. Під гаслом «Львів відкритий світу» на огляд відвідувачам буде представлена мініатюрна шоколадна майстерня, після чого вони зможуть насолодитись прогулянкою по львівській площі Ринок. Також заплановано «Вечір відродження Галицької кухні», на якому львів’яни частуватимуть гостей справжніми галицькими стравами.

З 7 до 9 березня Львів братиме участь у Інвестиційному форумі готельної галузі (IHIF), що також відбудеться в Берліні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ