Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львів презентували в цьому році на шести міжнародних туристичних виставках

Цьогоріч Львів було представлено на шести туристичних виставках: на 13-му Міжнародному туристичному салоні «Україна-2006» (м.Київ), 7-й Міжнародній виставці-ярмарку «ТурЕкспо-2006» (м. Львів), 17 Міжнародній Познанській туристичній виставці «Tour salon-2006» (Познань. Польща), Міжнародній туристичній виставці «Регіони на стику культур» (Лодзь, Польща), Міжнародному Люблінському ярмарку рекреації, відпочинку та туризму «LUBTUR» (Люблін, Польща) та на Підкарпатській туристичній виставці (Перемишль, Польща). Крім того представники львівської міськради взяли участь у Міжнародному туристичному форумі «Розвиток туризму: ресурси та можливості» (м. Харків, м. Львів) та Всеукраїнській науково-практичній конференції «Туризм в Україні: сучасний стан і пріоритети розвитку» (м. Львів).
За словами начальника управління культури Львівської міськради Андрія Клімашевського, найбільш значимими була участь у 13 Міжнародному туристичному салоні «Україна-2006» (м. Київ), 7 Міжнародній виставці – ярмарку «ТурЕкспо-2006» (м. Львів), 17 Міжнародній Познанській туристичній виставці «Tour salon-2006» (Познань, Польща).
«У 13-му Міжнародному туристичному салоні «Україна-2006» (м. Київ) взяли участь 768 туроператорів з 40 країн світу, Львів мав там свою потужну експозицію, і дуже багато людей зацікавилось нашою експозицією. Якщо говорити про державні органи влади, то це були представники Держслужби туризму та курортів, ДП «Національна туристична організація», Міністерства культури та туризму, інші установи та депутати Верховної Ради. На ній Львівську міськраду відзначили дипломом в номінації «За широке пропагування української гостинності і колориту». Гасло нашої експозиції було «Львів – місто туризму». Зауважу, що Міжнародний туристичний салон «Україна» проходить під егідою Всесвітньої туристичної організації і є членом асоціації турвиставок та ярмарків, що вводить її в «двадцятку» кращих туристичних виставок Європи. Це дуже престижно», – каже Клімашевський.
Також дуже престижною виставкою, участь в якій взяв Львів, Клімашевський назвав Міжнародну Познанську туристичну виставку «Tour salon-2006» (Познань, Польща). «Чисельність львівських представників серед українських на ній була найбільш вагомою – крім Львівської міськради, Львівщину представляли там турфірми «Міст-Тур», «Офіс-Сервіс», «Петбо», готелі «Власта» та «Дністер», – сказав Клімашевський. Щодо виставки «ТурЕкспо-2006», що проходила у Львові 18-20 жовтня, то в ній взяли участь 80 підприємств туристичного бізнесу та понад 5 тис. відвідувачів.   
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ