Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Львів презентував проект будівництва промислового парку на міжнародній виставці нерухомості у Франції

Протягом 6-7 березня львівська делегація брала участь у міжнародній виставці нерухомості МІРІМ у Каннах (Франція). Спільно з Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами Україн, на стенді України було презентовано львівський проект будівництва промислового парку у Рясне-2. Про це повідомила прес-служба міської ради.

«У виставці ми брали участь спільно із Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України, зокрема було презентовано проект по промисловому парку у Рясне-2, який сьогодні є пріоритетним проектом для міста, адже передбачає створення виробництва та десятків тисяч робочих місць, що дуже потрібно львів’янам. Цей проект був представлений у каталозі промислових парків України. Інформація про нього розповсюджувалася зі спільного стенду, тематика якого стосувалася розбудови в Україні мережі промислових парків.

Наразі складно оцінити результати виставки, адже такі заходи зазвичай дають результати у довгостроковій перспективі. Слід зауважити, що ми ознайомилися з тим, як розвиваються інші міста. Зокрема, ми відвідали стенди таких міст як Мюнхен, Баку, Сеул, Лондон, Париж, Краснодарського краю та інших, де були представлені їх містобудівні проекти. Це дає змогу оцінити сучасні тенденції у галузімістобудування, що впливатиме на прийняття стратегічних рішень розвитку міста Львова у майбутньому», - зазначив начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР Сергій Кіраль.

Цього року у рамках виставки МІРІМ Львів був нагороджений сертифікатами fDi Intelligenceза результатами проведеного рейтингу (дослідження «Financial Times») як місто, що увійшло до 10-ти кращих європейських міст майбутнього по стратегії залучення прямих іноземних інвестицій (серед великих міст), 10-ти кращих східноєвропейських міст майбутнього за категорією найкращої стратегії залучення прямих іноземних інвестицій та 10-ти східноєвропейських міст майбутнього за категорією найбільшої економічної ефективності ведення бізнесу серед великих міст.

Нагадаємо, Львів щорічно бере участь у міжнародних заходах у сфері інвестицій та нерухомості у Каннах, Лондоні, Відні та інших закордонних містах. Зокрема, минулого року у рамках МІРІМ Львів був єдиним українським містом, що взяло участь в дискусійній панелі щодо залучення інвестицій в Східну Європу. Детальніша інформація про участь Львова у міжнародних виставках на Інвестиційному порталі Львова.

Довідка.

Управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР, починаючи з 2008 року, щорічно організовує участь делегації міста Львова у наймасштабнішій щорічній міжнародній виставці у сфері нерухомості МІРІМ, що відбувається у березні у Каннах (Франція). Детальніше про виставку дивіться за посиланням http://www.investinlviv.com/ua/biznes-seredovyshche/biznes-zahody/ на Інвестиційному порталі Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ