Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Львів просить Уряд виділили кошти на закупівлю засобів захисту для шкіл і садків міста

Міський голова Львова Андрій Садовий скерував листа на Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля та т. о. о. Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлету з проханням виділити з державного Фонду боротьби з COVID-19 кошти в сумі 21 млн грн на закупівлю засобів індивідуального захисту та дезінфікуючих засобів для закладів освіти Львова. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.
Фото Дрогобицька міська рада

«Для організації безпеки працівників, учнів та вихованців закладів освіти м. Львова, з міського бюджету було додатково виділено кошти в сумі 15 033,100 тис. грн. Однак, провівши розрахунки на вересень-грудень 2020 року для закупівлі дезінфікуючих засобів та засобів індивідуального захисту, закладам освіти м. Львова необхідно додатково 21 897,100 тис. грн», — йдеться у листі.

Ці кошти необхідні для профілактичної дезінфекції робочих зон у навчальних закладах, забезпечення педагогів засобами індивідуального захисту (медична маска, рукавиці, тощо), закупівлі рідких миючих засобів, одноразових паперових рушників, спиртовмісних антисептичних засобів, тощо.

Наголосимо, що місто Львів ще не отримало жодних коштів з державного Фонду боротьби з COVID-19, який був створений для фінансування додаткових видатків на охорону здоров’я та соціальних видатків, безпосередньо пов’язаних із епідемією коронавірусу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ