Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львів придбав у Львівського автобусного заводу два автобуси-гармошки – за 2,3 млн грн за штуку

Львівський автобусний завод виграв тендер на продаж автобусів-гармошок Львову. Про це сьогодні, 10 листопада, під час прес-конференції сказав генеральний директор ЛАЗу Ігор Малець. «Вчора було проведено тендер, і місто вирішило придбати ті два автобуси, які були надані заводом в оренду, та курсували маршрутом №5», - сказав Ігор Малець.

 

За словами Ігоря Мальця, великогабаритні автобуси-гармошки місто купуватиме найімовірніше в лізинг. «Така система продажу вигідна для обох сторін. Ми запропонували взяти автобуси в лізинг на 7-8 років при першому платежі не менше як 20%», – розповів Ігор Малець. Тендерна пропозиція Львівського автобусного заводу на автобуси-гармошки становила 2,3 млн гривень. Придбало машини Сихівське АТП1.

 

Протягом двох місяців ці два автобуси курсували маршрутом №5 як соціальний транспорт, а місто платило за них символічну орендну плату 1 грн в місяць.

 

Також ЛАЗ планує взяти участь у тендері, який оголосила Львівська міська рада, на закупівлю тролейбусів. Тендер відбудеться завтра, і на ньому планується розглянути пропозиції для закупівлі 10 тролейбусів. «Раніше мовилося про оголошення тендеру на 18 тролейбусів, але у міській раді говорять, що тендер на решту 8 оголосять пізніше», - сказав Ігор Малець. Пропонуватиме підприємство свої тролейбуси з ціною 1,4 млн гривень. Як зазначив генеральний директор це менша сума, ніж та, за яку пропонували машини Києву та Донецьку. Ці міста купували аналогічні тролейбуси за 1,7 млн гривень

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ