Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів приєднається до акції ЮНЕСКО «Година Планети 2012»

Як поінформувала прес-служба Львівської міської ради з посиланням на управління охорони історичного середовища, Львів приєднається до акції ЮНЕСКО «Година Планети 2012».

Відтак, у суботу, 31 березня з 20:30 год. до 21:30 год. буде вимкнене освітлення на об’єктах, які входять до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

«У Львові впродовж цього часу буде вимкнена підсвітка Ратуші, церкви Михайла, вежі Корнякта, соборів Юра, Бернардинського та Домініканського, а також кам’яниці Шольц-Вольфовичів, що на пл.Ринок, 23», - розповіла Лілія Онищенко.

Нагадаємо, міжнародна акція «Година планети» була ініційована декілька років тому ЮНЕСКО та присвячена зміцненню зусиль всіх поборників ідеї захисту довкілля та сталого розвитку планети. До акції запрошуються всі країни-члени ЮНЕСКО.

Нагадаємо, «Година Землі» була започаткована в Сіднеї (Австралія) в 2007 році, коли 2,2 млн домівок та організацій вимкнули світло на одну годину. Вже через рік ця подія стала світовою екологічною ініціативою, до якої долучилося більше 100 мільйонів людей у 35 країнах світу. Цей всесвітній заклик має на меті привернути увагу кожної особистості, кожної організації та кожної спільноти.

Кожен охочий може долучитися до цієї акції, вимкнувши на годину, з 20:30 до 21:30 год, електроенергію у себе вдома.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ