Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львів розмістить 20 млн грн вільних бюджетних коштів на депозитних рахунках трьох банків

Львів розмістить 20 млн грн вільних бюджетних коштів  на депозитних рахунках трьох банків. Про це „Гал-info” повідомила заступник начальника управління фінансів Львівської міської ради Ліна Миколаїв.
За її словами, вільні бюджетні кошти розмістять в у ВАТ „Мегабанк”,   ТОВ КБ "Українська фінансова група" та МБ Банк, кошти розмістять на депозитних рахунках під відсоткову ставку 14,2% та 14,5%. 20 млн вільних бюджетних коштів  на депозитних рахунках розподіляться так: ТОВ КБ "Українська фінансова група" – 7,5 млн грн, МБ Банк -7,5 млн грн, та ВАТ „Мегабанк” – 5 млн грн. „Рахунки в цих банках вже відкрито, сьогодні будуть скеровані кошти” – сказала Ліна Миколаїв.
   Нагадаємо, виконавчий комітет Львова погодив розміщення 20 млн грн тимчасово вільних коштів бюджету розвитку міського бюджету на депозитні рахунки банку про це зазначено в  рішенні №975 від 4 серпня 2006 року.   
   Таке рішення прийнято згідно із Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні“, відповідно до ухвали міської ради від 12.01.2006р. № 3075 “Про міський та районні бюджети Львова на 2006 рік“ та враховуючи інформацію управління фінансів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ