Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львів та Люблін обміняються культурно-мистецьким досвідом

Міжнародний мистецький проект „L2” пройде у Львові з 28 до 30 листопада - повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Ідея проекту «L2» полягає у створенні нагоди для зустрічі різних творчих середовищ Любліна і Львова. Безпосередній контакт представників подібних професій має стати шансом для обміну знаннями та досвідом, зокрема обміну «ноу-хау» в царині мистецтва і культури, що в майбутньому сприятиме зміцненню зв’язків, а також ініціюванню та реалізації культурних проектів.

Першим етапом проекту «L2» є тритижневий виїзд майже ста осіб з Любліна до Львова з метою представлення широкої мистецької програми: концертів, спектаклів, навчальних занять, музичних заходів, мультимедійних презентацій, перегляду фільмів, показу альтернативної моди, влаштування перформансів, читання лекцій про мистецтво та культуру на Львівському університеті. Окрім митців до Львова також поїдуть менеджери культури, куратори виставок, аніматори, викладачі університетів, журналісти та публіцисти, представники громадських організацій.

«Листопадове «L2» – це перший етап довготривалого культурно-мистецького обміну між Любліном і Львовом, під час якого зустрінуться насамперед представники «молодого», експериментального, незалежного, альтернативного, сучасного мистецтва та культури. Другий етап є запланований на 1-у половину 2009 року, коли Люблін відвідають львівські митці.

Наступні ж стадії проекту будуть організовуватися на підставі здобутого досвіду і систематичних консультацій із середовищами Любліна та Львова.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ