Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів увійшов у десятку найкращих європейських міст майбутнього

За дослідженнями «Financial Times», Львів увійшов до 10 європейських міст майбутнього в категоріях найкращої стратегії залучення прямих іноземних інвестицій та найбільшої економічної ефективності ведення бізнесу.

«Львів увійшов у десятку кращих Європейських міст та регіонів майбутнього 2012/2013 рр. у таких категоріях: «найбільша економічна ефективність ведення бізнесу» та «найкраща стратегія залучення прямих іноземних інвестицій» серед найбільших європейських міст. Хочу привітати місто Львів із цим фантастичним досягненням та запросити місто Львів як переможця взяти участь у церемонії нагородження», - зазначено у листі від представника відділу маркетингу fDi Intelligence Бенджі Елімелех.

«Таке досягнення свідчить про те, що зусилля щодо розробки та реалізації інвестиційної стратегії Львова докладено правильно, а також підтверджує правильність обраного курсу. Визнання на міжнародному рівні збільшує ймовірність того, що інвестори прийдуть саме до Львова. Це є своєрідним стандартом якості для нашого міста та 50-60 % того, що на Львів звернуть увагу іноземні інвестори.

Участь міст у таких рейтингах знімає перший бар’єр у виборі їх інвестором для вкладення інвестицій. Адже закордонні інвестори перед виходом на іноземний ринок, зазвичай, цікавляться, що про місто чи країну відомо, які рейтинги воно займає за міжнародними дослідженнями. Також це є свідченням того, що у Львові працюють люди, що говорять зрозумілою мовою для інвестора», - зазначає начальник управління інвестицій та зовнішньоекономічних відносин ЛМР Сергій Кіраль.

Церемонія нагородження відбудеться 7 березня 2012 року у м. Канни (Франція). - uefaeuro2012.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ