Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львів від щирого серця святкуватиме річницю Помаранчевої революції, але без формальних заходів — Петро Олійник

«Формальних заходів з святкування Дня Свободи у Львові не буде. Проте, місто від щирого серця святкуватиме річницю Помаранчевої революції», — зазначив губернатор Львівської області Петро Олійник. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі блоку «Наша Україна – Народна самооборона».
«Третій рік поспіль згадати Помаранчеву революцію зберуться люди, які опісля відомих подій стали не лише однодумцями, але й справжніми друзями: ті, що на виборах-2004 працювали в команді Ющенка, зокрема, й начальники штабів, лідери громадських організацій. Обов`язково святкуватимуть й студенти Львівського університету та Львівської політехніки, які три роки тому піднялися першими», — цитує прес-служба слова голови Львівської ОДА.
«Незважаючи на відсутність цього року офіційних торжеств, День Свободи у Левові традиційно перетворився на справжнє народне свято», — додав він.
 Нагадаємо, сьогодні виповнюється три роки від Помаранчевої революції. Цей день відзначається в Україні, як День Свободи, відповідно до Указу Президента.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ