Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів відзначатиме 22 річницю підняття синьо-жовтого прапора на Ратуші

У вівторок, 3 квітня, Львів відзначатиме 22-гу річницю підняття на міській ратуші синьо-жовтого прапора. З цієї нагоди в Львівській міській раді відбудуться урочисті збори, повідомила прес-служба Львівської міської ради
Участь в урочистостях візьмуть депутати І-го демократичного, які прийняли історичне рішення про підняття синьо-жовтого прапора на вежі Львівської Ратуші, а також молоді працівники Львівської міської ради, лідери патріотичних організацій та депутати міської ради теперішнього скликання. Опісля, вже традиційно, перед будівлею мерії відбудеться урочиста церемонія підняття державного прапора над міською Ратушею.

«Особливістю цьогорічного відзначення цієї події є те, що на урочистості запрошено багато молодих людей, зокрема і молодих працівників мерії. Ми повинні пам’ятати, що в 90-х роках сьогодні поважні люди зробили дуже відважний крок. І нам просто необхідно передати цю патріотичну традицію робити у своєму житті Вчинки з великої літери», - каже начальник управління внутрішньої політики Львівської міської ради Володимир Шнайдер.

Довідка:

3 квітня 1990 р. на сесії Львівської міської ради, депутатами першого демократичного скликання під головуванням Богдана Котика було прийнято рішення підняти синьо-жовтий прапор на будівлі міської Ратуші. Прапор урочисто було піднято депутатами Євгеном Шморгуном, Стефанією Шабатурою та Зеновієм Саляком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ