Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львів відзвітував УЄФА щодо будівництва стадіону

27 листопада директор Департаменту «Євро-2012» Олег Засадний, спільно з генпідрядником ВАТ «Азовінтекс» представили експертам УЄФА хід реалізації будівництва стадіону у Львові – повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
У звіті було представлено підписання 11 листопада із генпідрядником компанією «Азовінтекс» угоди на будівництво стадіону та початок будівельних робіт 17 листопада. Керівники «Азовінтексу» надали експертам УЄФА усю необхідну довідкову інформацію та документацію про своє підприємство, відповіли на запитання про його досвід та будівельні потужності. Представникам УЄФА також представили керівника новоствореної «Дирекції з будівництва стадіону у Львові» Віталія Сулиму.
Згідно з представленими УЄФА графіками будівництва стадіону, до кінця 2008 року на ділянці повинні виконуватися земляні роботи, підрізка дерев, встановлення тимчасових інфраструктурних комунікацій. У лютому 2009 року почнуться роботи із закладення фундаменту стадіону.
В звіті було підтверджено, що стадіон буде збудовано до кінця 2010 року. Вартість будівництва становить 609 мільйонів гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ