Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів візьме участь у міжнародних туристичних виставках

Представники Львівської міської ради разом з учасниками туристичного бізнесу Львова візьмуть участь у спеціалізованих туристичних виставках, на яких представлять потенціал Львова у туристичній сфері, повідомила пре-служба Львівської міської ради.

Одним з перших таких заходів стане INWETEX – CIS Travel Market, який відбудеться 12-14 жовтня у Санкт-Петербурзі (Росія). Виставка входить до п'ятірки основних заходів російської туристичної індустрії. Унікальність «INWETEX – CIS Travel Market» полягає в тому, що це комплексний конгресно-виставковий захід, що включає міжнародні Форум та виставки, учасники яких орієнтовані та співпрацю із ключовими «гравцями» туристичного ринку північно-західного регіону Росії. Участь у виставці візьмуть 463 експоненти із 35 країн та більш, ніж 9000 спеціалістів. Львів вже друге братиме участь у цій виставці. Перший раз місто було представлено у 2008 році. Організатори надали нашому місту виставкову площу безкоштовно.

Другою масштабною подією буде XII Міжнародна виставка-ярмарок «ТурЕКСПО» в рамках Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності – 2011, який відбуватиметься 12-14 жовтня у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17). Місто братиме участь у круглих столах, семінарах, конференціях щодо покращення обслуговування у закладах туристичної сфери, зміни в законодавчій базі щодо роботи учасників туристичного бізнесу, підготовки міста до прийняття туристичних потоків під час чемпіонату Європи з футболу «Євро-2012» тощо.

Після цього, 27-29 жовтня у м. Ялта відбуватиметься Всеукраїнська конференція керівників органів місцевого самоврядування «Гостинне місто», на якому Львів представлятиме розвиток туризму у нашому місті.

Найбільш масштабною туристичною подією осені, в якій Львів братиме участь, стане WTM-2011 – одна з найвизначніших туристичних виставок у світі, яка цього року відбуватиметься з 7 до 10 листопада в Лондоні (Великобританія). Наше місто братиме участь у виставці в складі національного стенду України. Окрім нас, Україну представлятиме Київська міська державна адміністрація, а також туристичні фірми зі Львова, Києва, Одеси, Криму, Донецька. На цій виставці Львів вже було представлено у 2006, 2007 та 2008 роках. У 2009 р. виставка відзначила своє 30-річчя. WTM вважається найбільшою подією у світовій туріндустрії. У 2009 році обсяг укладених під час виставки угод і контрактів склав понад 1,1 млрд фунтів стерлінгів.

«Львів активно розвиває туристичну сферу. Участь у туристичних виставках є одним із засобів промоції нашого міста на міжнародній арені. Це дозволяє Львову залучати більшу кількість міжнародних туристів, туристичним компаніям отримувати нових бізнес-партнерів та укладати вигідні контракти. Круглі столи, семінари, обговорення, які відбуваються під час таких зустрічей, дозволяють впроваджувати нові цікаві технології у туристичній сфері Львова, розвивати туристичний потенціал міста, піднімати якість надання послуг», - зазначила в. о. начальника управління туризму Галина Гриник.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ