Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів візьме участь у семінарі з цифрового туризму у Барселоні

29-30 листопада Львів візьме участь у семінарі із цифрового туризму (Digital Tourism Think Tank), котрий пройде у Барселоні, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Оскільки в наш час Інтернет став чи не найлегшим та, для багатьох, найнадійнішим способом отримання інформації, вагомим фактором для прийняття рішень, планування вільного часу та ін., вміння ефективно використовувати Інтернет стає необхідністю у кожній галузі. 

Це єдина подія в індустрії туризму, що на 100% зосереджена на демонстрації роботи в галузі Інтернет-маркетингу від організацій, котрі спеціалізуються на маркетингу та пошуку кращих тематичних досліджень в сфері туризму.

«Участь Львова у цьому заході є, великою мірою, можлива завдяки членству міста у міжнародній організації European Cities Marketing, діяльність котрої полягає, в основному, в можливості обміну успішними практиками маркетингу європейських міст, в тому числі, Інтернет-маркетингу. На даний момент Львів є єдиним українським містом, котре є членом цієї організації.

Потрібно також наголосити, що взяти участь у Семінарі Львів зможе завдяки співпраці з організацією GIZ (Німецьке товариство міжнародного співробітництва), котра впродовж багатьох років надає підтримку Львову в реалізації проектів в різних галузях, в тому числі і в туризмі», - зазначає Надія Радіоненко, начальник управління туризму Львівської міської ради.

Для Львова участь у такому заході це, перш за все, можливість перейняти досвід та дізнатись секрети успіху від провідних фахівців з електронного маркетингу, оскільки, серед партнерів та доповідачів семінару є представники таких всесвітньо відомих компаній, як Tripadvisor, Yahoo, Facebook та багатьох інших, котрі представлять свої роботи, зокрема, мобільні аплікації, промо-кампанії у соціальних мережах та використання новітніх технологій для промоції туристичного напрямку.

«Приємним є також той факт, що завдяки ініціативі Львова організація GIZ надала можливість взяти участь у семінарі також представникам решти приймаючих міст ЄВРО 2012 (Києва, Донецька та Харкова), що, безумовно, забезпечить рівні можливості для подальшого розвитку туризму на рівні України, як туристичної дестинації» - додає Надія Радіоненко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ