Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів візьме участь у церемонії нагородження за результатами рейтингу «Financial Times»

Як зазначив начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР Сергій Кіраль, у рамках цьогорічної міжнародної виставки МІРІМ Львів візьме участь у церемонії нагородження як одного з «європейських міст майбутнього» за результатами рейтингу «Financial Times».

«Ключовим для нас цього року буде участь у церемонії нагородження, яку організовує компанія FDI Intelegance, що входить у групу «Financial Times». Львів, власне, було визначено одним із 10 великих європейських міст майбутнього 2012-2013 років за двома категоріями – найкращою стратегією залучення прямих іноземних інвестицій та найбільш привабливими умовами для ведення бізнесу.

Це буде знакова подія, яка дозволить не лише більш ефективніше здійснювати інвестиційну промоцію Львова, але й дозволить потенційним інвесторам полегшити процес прийняття рішень. У них буде більше підстав для того, щоб розглянути Львів для майбутнього інвестування», - розповідає начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР Сергій Кіраль.

За дослідженнями міжнародної ділової газети «Financial Times» («European Cities & Regions of the Future 2012/13») по стратегії fDi Львів є єдиним містом України, що увійшло в десятку кращих європейських міст майбутнього, та посів 4-ту сходинку за категорією найкращої стратегії залучення прямих іноземних інвестицій.

«Ми не вперше беремо участь у таких рейтингах, адже Львів також був у минулорічному і в позаминулорічному рейтингах. Тішить те, що як і торік, цьогоріч Львів є єдиним містом в Україні, яке отримало визнання своєї стратегії залучення прямих іноземних інвестицій. Це дозволяє зробити висновок, що бачення та підходи у нас правильні, та є відповідне розуміння того, як потрібно працювати з інвесторами та ефективно їх залучати», - додає начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР Сергій Кіраль.

Нагадаємо, за дослідженнями «Financial Times», серед міст Східної Європи Львів обійняв 3-тю сходинку у десятці кращих східноєвропейських міст майбутнього за категорією найбільшої економічної ефективності ведення бізнесу та 4-ту сходинку за категорією найкращої стратегії залучення прямих іноземних інвестицій (по стратегії fDi). Цьогоріч Львів став єдиним містом в Україні, що увійшло в десятку кращих східноєвропейських міст майбутнього саме по стратегії залучення прямих іноземних інвестицій.

Довідка.

«Financial Times» - щоденна британська газета, яка виходить в Лондоні. «Файненшл Таймс» була заснована в 1888 р. Зараз вона широко відома як одна з найкращих газет Великобританії, що спеціалізується на загальних новинах, міжнародній комерційній діяльності і фінансових новинах, підтримуючи при цьому незалежну редакційну політику. Матеріали газети та коментарі мають сильний вплив на фінансові кола в світі та на фінансову політику Британського уряду. Тираж газети - один з найбільших в світі серед фінансових видань.

fDi Intelligence – структурний підрозділ Financial Times Ltd, заснований з метою висвітлення розуміння розвитку індустрії в глобалізованому суспільстві з портфелем продуктів, послуг та бізнес-інструментів світового класу, що дозволяє як компаніям так і організаціям з економічного розвитку приймати ефективні та обґрунтовані рішення щодо прямих іноземних інвестицій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ