Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львів врегулює збори на право проведення аукціонів та конкурсні розпродажі

Львівська міська рада врегулює збори на право проведення аукціонів, конкурсні розпродажі. Про це йшлося на громадських слуханнях щодо обговорення проекту регуляторного акту „Про затвердження Положення про збір за право на проведення місцевих аукціонів, конкурсного розпродажу у Львові”, яке проводило управління економіки Львівської міської ради.
За словами начальника управління економіки Львівської міської ради Ігоря Цвілинюка, згідно з новим положенням проведення місцевих аукціонів, конкурсного   розпродажу   юридичними  та  фізичними  особами-підприємцями  допускається тільки  за  наявності  дозволу  на  право  проведення  місцевих  аукціонів, конкурсного розпродажу (далі - дозвіл) та підлягає сплаті збору у встановленому порядку. Збір за право на проведення місцевих аукціонів, конкурсного розпродажу у м. Львові сплачується в розмірі 0,1% вартості заявлених до місцевих аукціонів, конкурсного розпродажу товарів.
За словами начальника відділу тарифів та цін управління економіки Львівської міської ради Галини Стадницької-Гірняк, відповідальність за повноту, правильність обчислення та своєчасність сплати збору покладається на платник в збору відповідно до чинного законодавства. Надлишкові суми збору, сплачені платниками, зараховуються у рахунок майбутніх платежів або повертаються їм згідно з чинним законодавством. Контроль  за  повнотою,   правильністю  обчислення  та  своєчасністю  сплати  збору за  право  на проведення місцевих аукціонів, конкурсного розпродажу у Львові здійснюється Державною податковою інспекцією у Львові. „Хто не отримає дозволу, несе адміністративну відповідальність та сплачує штрафні санкції від 30-ти до 60 неоподатковуваних мінімумів”, – сказала вона.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ