Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів вшановує пам'ять Степана Бандери

Львів вшановує пам'ять Степана Бандери. Сьогодні в місті відбулись заходи з нагоди відзначення 107-ї річниці від дня народження видатного політичного діяча, голови Проводу ОУН, Героя України Степана Бандери. Біля пам’ятника відбулась спільна молитва, покладання квітів та віче.

«Степан Бандера прагнув вільної, незалежної держави. Він віддав за це своє життя. Чого хотів ворог? Ворог хотів нас поневолити і мати над нами панування. Покоління Бандери не має страху. Нікому не буде можливим поневолити наш народ, бо це нація, яка має велику Божу ласку. Яка має велике бажання жити у своїй країні.

Сьогодні, у цей складний час для нашої країни, кожен з нас має ще раз взяти маленьку книжечку Митрополита Андрея Шептицького «Як будувати рідну хату», і прочитати її раз, другий, третій. Ми маємо сьогодні нашу державу. Напевно вона не є такою, про яку мріяв Бандера, Шухевич, про яку мріяв Митрополит Андрей Шептицький, Патріарх Йосип Сліпий. Але вона є. Якою вона буде завтра – залежить від усіх нас, від наших дітей, від нашої праці, від нашого доброго і якісного прикладу. Сьогодні мороз нікого не злякав, ми тут усі разом. Вітаю усіх з Новим роком, хочу побажати усім нам великої праці і єдності, щоб коли ми збираємось разом, над нами був наш український прапор, який має нас об’єднувати», - зазначив, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ